A Seahawks támadófalembere is kihagyja a szezont a vírus miatt

A Seahawks támadófalembere is kihagyja a szezont a vírus miatt

A Kansas City Chiefs támadófalembere Laurent Duvernay-Tardif és a Baltimore Ravens elkapója De’Anthony Thomas után a Seattle Seahawks támadófalembere Chance Warmack is kihagyja a szezont a koronavírus miatt.

Warmack-ot a 2013-as Draft első körének 10. helyén választotta ki a Tennessee Titans csapata. Az első három szezonja sem volt diadalmenet de akkor legalább az átlagos szint felett teljesített. Ezek után következett a 2016-os csalódást keltő, sérülésekkel tarkított, év és mivel korábban visszautasították az ötödik éves opcióját kikerült a piacra.

A guard két szezont lejátszott a Philadelphia Eagles játékosaként de ez az időszak sem a sikerekről szólt. Összesen 20 mérkőzésen lépett pályára. Tavaly már csapata sem volt így az utolsó két szezonban mindösszesen 7 támadó snapet töltött csak pályán. Márciusban egyéves szerződést kötött vele a Seahawks de most újabb guardot kereshetnek Seattleben.

twitter.com, Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .