A Baltimore Ravens korábbi elsőkörös tight endje, a most már az Atlanta Falcons-t erősítő Hayden Hurst az egyik interjújában elárulta, hogy pár évvel ezelőtt igen rossz korszakát élte és öngyilkos akart lenni.

Elmondása szerint az egyik reggel egy kórházban tért magához, az előző napi öltözetét viselte és hozzá volt bilincselve az ágyhoz. A ruhája pedig tiszta vér volt.

Mint kiderült az előző este sokat ivott és mikor hazaért elvágta a csuklóját. Egy barátja talált rá és Ő hívta a mentőket. Akkoriban a Pittsburgh Pirates-nél baseballozott és miután nem ment neki a játék a problémáit alkoholba és drogba folytatta.

Az öngyilkossági kísérlete után viszont ráébredt, hogy komoly problémái vannak és változtatott az életén. Történetét az utóbbi időben több helyen is megosztja, hogy a fiatalok tanulhassak az Ő esetéből.

Később elsőkörös választott lett, eddig kétéves pályafutása során 513 elkapott yardot és 3 touchdownt szerzett. Idén a Falcons megszerezte egy tradeel, egy második és ötödik körös picket adott és Hurst mellett megkapta a Ravens negyedik körös választását.

twitter.com, Fotó: bleacherreport.com, baltimoreravens.com