Véget ért az egész évben zajló huzavona a New York Jets és Jamal Adams között és végre megvan a safety új csapata. Ez pedig a Seattle Seahawks lett és több magas választásért cserébe vált csapatot a védő.

A Seahawks átadja a jövő évi első, harmadik körös választását, a 2022-es első körös választását és Bradley McDougald safety játékjogát. Cserébe Adams mellé megkapja a Jets 2022-es negyedik körös választását.

Az év elején megígérték Adams számára, hogy a posztjának legjobban fizetett játékosa lesz az új szerződésével de nem tárgyaltak a hosszabbításról. Ennek következtében elmérgesedett a helyzet a felek között és már nem volt visszaút.

A Seahawks mellett a Dallas Cowboys, a Baltimore Ravens, a Houston Texans, a Kansas City Chiefs, a Philadelphia Eagles, a San Francisco 49ers és a Tampa Bay Buccaneers érdeklődéséről is hallani lehetett.

A Seahawks-nak a védő megszerzése után lesz még egy nagy feladata ugyanis meg kell neki adni a kért hosszabbítást. A Seahawks-nak 13,9 millió dollár szabad helye volt a fizetési sapkában amihez hozzájön a McDougald távozásával képződő 4 millió dollár így Adams jelenlegi szerződése nem okoz problémát idén.

Fotó: reddit.com, 12thmanrising.com