A “Inside Scoop” legújabb epizódjában a Hall of Honor irányító, Jake Delhomme visszaemlékezett egyik legemlékezetesebb Carolina-i pillanatára – és ez nem a 23 meccses győzelmi sorozatból került ki.

“Mindig is be akartam kerülni a történelembe, amikor gyerek voltam.” mondta Delhomme Kristen Balboni-nak. “Nem tudtam, hogy a vicces pillanatok közé kerülök be azzal, hogy kilógott a seggem.”

A 2005-ös alapszakasz utolsó meccsén, Atlantában Delhomme-ot sackelték a meccs első drive-jában. Ahogy a földön csúszott, egy védő cipője beleakadt Delhomme nadrágjába és kiszakította a hátulját.

“Éreztem, hogy ég a hátsóm, majd a hideg levegőt.” mondta Delhomme. “Emlékszem, hogy oda nyúltam, és arra gondoltam: “Kilóg a seggem.” Aztán ránéztem a sporira, és mutogatni kezdtem, mire ő kuncogni kezdett.”

Delhomme-nak időt kellett kérni, hogy rendbe hozzák a nadrágot. Miután visszatért, egy 12 yardos TD passzal fejezte be a támadást, amit az elkapó Ricky Proehl szerzett. Aztán Delhomme-nak le kellett cserélnie a nadrágját az oldalvonal mellett egy halom törülköző mögött.

“Volt néhány hölgy az első sorban, akik papírpénzzel integetett nekem és nevettek.” mondta Delhomme, akinek még mindig megvan a szakadt nadrágja. “Soha nem volt olyan, hogy mezt vagy egyéb dolgot megtartottam volna. De valamilyen okból kifolyólag ezt a nadrágot megtartottam.”

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com