Üres videó kazettával kapták el az 1/1-es irányítót

Üres videó kazettával kapták el az 1/1-es irányítót

JaMarcus Russell az Oakland Raiders 1/1-es választottja volt a 2007-es Drafton és a 21. század legnagyobb bustjává vált. Az irányító híresen lusta játékos volt aminek köszönhetően mindössze három szezont élt meg az NFL-ben.

Russell az LSU irányítója volt és miután kiválasztották az 1/1-es helyen úgy gondolta, hogy ennél többet nem is kell tennie. Már a szerződtetése se ment egyszerűen, a Raiders már lejátszotta az első alapszakasz mérkőzését mire az irányító hajlandó volt aláírni a szerződését.

A Kollektív szerződés előtt nem volt olyan egyszerű az újoncokkal sem ugyanis mindenki olyan szerződést kapott amelyet ki tudott alkudni magának. Russell hatéves, 68 millió dolláros szerződéssel vágott neki a profi pályafutásának.

Ennek ellenére nem tett semmit és nem igazán foglalkozott a felkészülésekkel. A Raiders stábja gyanította, hogy egyáltalán nem foglalkozik a mérkőzések elemzésével így egy üres videó kazettát adtak neki. Másnap Russell azt állította, hogy áttanulmányozta a blitzekről összeállított videót.

Ezután nem kell csodálkozni rajta, hogy három szezon, 4.803 passzolt yard, 18 touchdown és 23 interception után megváltak tőle. Utána se talált munkát az NFL-ben.

instagram.com, Fotó: bleacherreport.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .