Nincs előrelépés a Bears vezetősége és a legjobb elkapójuk között

Nincs előrelépés a Bears vezetősége és a legjobb elkapójuk között

Allen Robinson idén lép szerződésének utolsó évébe és a hírek szerint a Chicago Bears vezetősége nem kapkod, hogy megtartsa a legjobb elkapóját. Az elkapó elmondása szerint sem Őt sem az ügynökét nem keresték meg a hosszabbítással kapcsolatban.

Az elkapó tavaly elmondta, hogy szívesen hosszabbítana a csapattal de mint most kiderült a vezetőség eddig nem kereste meg.

Robinson már hat szezont lenyomott az NFL-ben, még mindig csak 26 éves és messze a Bears legjobb elkapója volt a tavalyi szezonban. 1.147 elkapott yardot szerzett míg Anthony Miller, a csapat második legeredményesebb elkapója, csak 656 yardig jutott.

Robinson két éve érkezett Chicagoba, hároméves 42 millió dolláros szerződéssel. Az elmúlt két szezonban mutatott teljesítményével évente átlagosan 20 millió dolláros szerződéssel kellene megkínálni. Talán ez jelent problémát a vezetők számára. Másfelől viszont 40 millió dollár szabad hellyel rendelkeznek a következő két szezonban….

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .