Antonio Brown-al igazából már nem kell számolnia az NFL-nek és ezzel egy szomorú véget ért egy sokkal többre hivatott pályafutás. A játékost viszont nem kell sajnálni ugyanis kevesebb mint egy év alatt teljesen szétzúzta mindazt amiért gyerekkora óta dolgozott.

Brown ma este a saját Twitter oldalán bejelentette, hogy visszavonul. Ezt persze egyszer már tavaly is megtette mikor egyszerűen közölte, hogy “Ba..za meg az egész NFL.

Idén is felmerültek olyan hírek, hogy még visszatérhet az NFL-be de véleményem szerint ezek inkább csak marketingfogások voltak semmint valós hírek. A Ravens, a Seahawks és a Buccaneers csapatával is összeboronálták de egyik csapat sem merte bevállalni.

Minden hülyesége ellenére a pályán mutatott teljesítménye alapján egy igazán kitűnő játékos távozik. Hatodik körös választottként indult és a liga elitjéhez nőtte ki magát.

11.263 elkapott yarddal, 75 elkapott touchdownal, 124 futott yarddal, 2.392 visszahordott yarddal és 5 touchdownal zárja a pályafutását. 7 alkalommal került be a Pro Bowl, 4 alkalommal az All-Pro első, egyszer pedig a második csapatába.

twitter.com, Fotó: espn.com, espn.com