A Kansas City Chiefs csapata március 30.-án csak 177 dollárral gazdálkodott a fizetési sapkában de még így is megkötött több szerződést, köztük a sporttörténelem legnagyobb szerződését.

Először is átstruktúrálták Sammy Watkins szerződését és 5 millió dollárt megspóroltak az elkapón. Majd “fillérekért” visszavitték a csapathoz cornerbackjüket Bashuad Breeland-et és tartalékirányítójukat Matt Moore-t.

Ezután robbant a bomba és 10 éves szerződést kötöttek Patrick Mahomes-al amivel az irányító a történelem legjobban fizetett sportolójává vált.

Ezt követően még a franchise tages védőjüket is megtartották pedig erre nagyon kevesen fogadtak volna. Chris Jones-al sikerült olyan négyéves szerződést kötni amely tulajdonképpen csak három éves és egy centtel sem terhelték meg jobban az idei fizetési sapkát.

Pár hónap alatt több mint évtizedre magukhoz láncolták a liga legjobb fiatal irányítóját, megtartották az egyik legjobb védőjüket, kevesebb pénzért a csapatnál marad a második legjobb elkapójuk és két játékosukat is visszavitték. Ráadásul a 177 dollárnyi helyből 6.22 millió dollárt csináltak.

Fotó: etsy.com