Mindig felmerül, hogy vajon túl vannak-e fizetve a játékosok az NFL-ben és Brock Osweiler jó példát jelent a kritikusok számára. A tavaly októberben visszavonult irányító szinte egész pályafutása során csak tartalék volt de még így is 41.396.679 dollárt keresett.

Az irányítót a 2012-es Draft második körében választotta ki a Denver Broncos majd hét szezonnal és 4 csapattal később 28 évesen bejelentette a visszavonulását.

Osweiler négy szezonon keresztül volt Peyton Manning tartaléka és a legjobb szezonját a Super Bowl győzelemmel végződő 2015-ös szezonban futotta. A gyűrűvel a zsebében 72 millió dolláros szerződést kötött a Houston Texans-al de egy szezon után elcserélték a Cleveland Browns-al. Tétmérkőzésen nem lépett pályára Ohio-ban és visszatért Denverbe majd a 2018-as szezonban a Miami Dolphins játékosa volt.

Pályafutása során 7.418 yardot, 37 touchdownt passzolt és 31 alkalommal adta el a labdát. 30 mérkőzésen lépett pályára kezdőként amelyeken 15-15-ös mérleget ért el de szépen keresett a pályafutása során, 41.3 millió dollárral vonul vissza.

Fotó: predominantflyorange.com