Idén már visszatért a nyugdíjból Rob Gronkowski, négyéves eltiltása után Aldon Smith és most egy elkapó is újra pályára akar lépni az NFL-ben. Terrelle Pryor szeretne visszatérni a profi ligába akiről tudni kell, hogy nem elkapóként hanem irányítóként kezdte meg a pályafutását.

A 2011-es Kiegészítő Drafton érkezett az Oakland Raiders-hez és a csapatnál töltött három szezonja alatt irányítóként számítottak a szolgálataira. Ezután irányítóként megfordult a Seahawks, a Chiefs és a Bengals csapatánál is de egyik egyik csapatnál sem került pályára.

Így átképezte magát elkapónak és a Cleveland Browns-tól lehetőséget kapott az új posztján. 2015-ben csak minimális lehetőséget kapott, 40 yardot szerzett de 2016-ban átlépte az 1.000 elkapott yardot.

Ennek következményeként “megnőtt az étvágya” és évi 15 millió dolláros szerződést akart. Ezt nem kapta meg és végül a Redskins 8 millió dolláros ajánlatát fogadta el. Innentől viszont lefelé vezetett az út.

OAKLAND, CA – OCTOBER 06: Quarterback Terrelle Pryor #2 of the Oakland Raiders throws against the San Diego Chargers in the first quarter on October 06, 2013 at O.co Coliseum in Oakland, California. The Raiders lead 17-0 in the first half. (Photo by Brian Bahr/Getty Images)

A Fővárosban 240 yarddal zárt majd a rá következő évben a New York Jets játékosa lett. Zöld mezben 235 elkapott yardig jutott és a szezon közben megváltak tőle. 10 nappal később szerződtette a Buffalo Bills de náluk csak 2 mérkőzést kapott és 17 elkapott yardot szerzett.

Legutóbb tavaly novemberben került be a hírekbe de sajnos negatív kontextusban történt mindez. Pryor-t kritikus állapotban szállították kórházban miután egy nő mellkason szúrta.

Idén már több meglepő visszatérésnek lehettünk szemtanúi de a játékos vegyes posztja, illetve múltja miatt kevés esély van rá, hogy sikerül visszakerülnie az NFL-be.

profootballrumors.com, twitter.com, raiderswire.usatoday.com