Raheem Mostert a napokban megkérte a San Francisco 49ers vezetőségét, hogy cseréljék el egy másik csapattal. Rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy melyik csapatnál folytathatja majd a running back és összesen 10 csapat neve merült fel vele kapcsolatban.

A New England Patriots, a Seattle Seahawks, a Philadelphia Eagles, a Houston Texans, a Tampa Bay Buccaneers, a Buffalo Bills, a Tennessee Titans, a Pittsburgh Steelers, a Jacksonville Jaguars és a Los Angeles Chargers csapata merült fel a futóval kapcsolatban.

A csapatváltás nem lesz ismeretlen a számára ugyanis az eddigi rövid profi pályafutása során már hat csapatot is megjárt.

Mostert a 2015-ös Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki. Draftolatlanként a Philadelphia Eagles-nél kezdte a pályafutását de csak a gyakorlócsapatig jutott. Ezután következett a Miami Dolphins (2015), a Baltimore Ravens (2015), a Cleveland Browns (2015), a New York Jets (2016, gyakorlócsapat) és a Chicago Bears (2016).

A felsorolt csapatoknál egyetlen futókísérletet sem kapott majd következett a 49ers. 2016 óta tagja a csapatnak és az első három szezonjában itt sem tömték labdával. 6, 30 és 261 futott yardot szerzett az első három szezonban mielőtt tavaly 772 futott yardot 8 TD-t, 180 elkapott yardot és 2 elkapott TD-t szerzett. Legjobb mérkőzését az NFC Főcsoportdöntőn játszotta amelyen 220 yardot és 4 TD-t szerzett.

Fotó: cbssports.com