Matt Patricia két éve érkezett a Detroit Lions csapatához és a csapat finoman sem hozta azt amit a szerződtetésekor elvártak. Már tavaly is nagyon rezgett a léc de posztján maradhatott a vezetőedző azonban az idei szezonban az állásért játszik majd a csapata.

A Lions két éve 6, tavaly pedig 3 mérkőzésen tudta győztesen elhagyni a pályát. Mindkét szezonban csoportjuk utolsó helyén végeztek és egy hasonló teljesítmény megpecsételné a vezetőedző sorsát.

Persze azért azt nem szabad elhallgatni, hogy Matthew Stafford sérülés miatt csak 8 mérkőzésen tudott pályára lépni a tavalyi szezonban. Mindhárom győzelmet vele szerezte a Lions.

Támadó oldalon a futójátékot is rendbe kellene tenni mert Kerryon Johnson a 403 futott yardjával volt a csapat legeredményesebb játékosa.

Továbbá ott van a csapat borzasztó gyenge védelme amely tavaly átlagosan 400 yardot engedett mérkőzésenként aminél többet csak a Cardinals defense engedett. Ráadásul a defense fontosabb lenne Patricia számára ugyanis a védelem oldaláról érkezett.

twitter.com, Fotó: twitter.com