A Draft előtt álló játékosok alig várják, hogy kiválassza valamelyik NFL csapat de mindenki számára van kedveltebb együttes illetve olyan csapat amelyikhez nem akar tartozni.

Jacoby Brissett számára ilyen volt a New England Patriots. A Draft előtti látogatása során azt gondolta, hogy nem akar ide tartozni. Remélhetőleg nem fogják kiválasztani. Ha egy csapatra mondhatná azt, hogy ne válassza ki az a Patriots lenne.

A Draft második napján viszont a harmadik körben a Pats választásánál Jacoby Brissett nevét olvasták be. Teljesen érthető Brissett véleménye is ugyanis minden idők egyik legjobb irányítója és a második körös Jimmy Garoppolo mögé került.

Az eltiltások és a sérülések miatt viszont több lehetőséget kapott mint amennyire bárki is számított. Három mérkőzésen pályára lépett, kétszer kezdő volt, 400 passzolt yardot, 83 futott yardot és 1 futott touchdownt szerzett.

Mindössze egyetlen szezont töltött el a Pats játékosaként majd Phillip Dorsett elkapóért elcserélték az Indianapolis Colts-al ahol Andrew Luck sérülése miatt az egész szezont végig játszotta. A Pats-nél töltött szezonja viszont jól sikerült mert megnyerték a Super Bowl-t így gyűrűvel távozott a csapattól.

profootballrumors.com, Fotó: nbcsports.com