Daniel Jones

A New York Giants a tavalyi Draft első körének 6. helyén Daniel Jones-t választotta ki és egyértelmű volt, hogy Eli Manning utódának hozták a fiatal irányítót. Jones már a szezon közben átvette Manning helyét és a kétszeres Super Bowl győztes irányító visszavonulása után a franchise egyértelmű kezdőjévé vált.

Az biztos, hogy Jones nem a valaha volt legjobb újonc irányító teljesítményt hozta, de azért nem vallott szégyent. Rengeteg újonc Giants irányító rekordot megdöntött és az biztosan kimondható, hogy nem miatta zárt gyenge mérleggel a csapata.

A fő kérdést viszont, mint mindenki másnál, a második szezonja jelenti ugyanis a liga történetében rengeteg irányító visszaesett a második profi szezonjában.

Hogy ez ne következzen be szerződtették a Dallas Cowboys korábbi vezetőedzőjét, Jason Garrett-et offensive koordinátornak. Garrett az elmúlt években rengeteg kritikát kapott de azt nem szabad elfelejteni, hogy OC-ként mit ért el a korábbi csapatánál.

Még 2007-ben megkapta Tony Romo-t aki rögtön pályafutása egyik legjobb szezonját futotta Garrett irányítása mellett. Saquon Barkley a liga tehetségesebb futói közé tartozik így Jones-al együtt egy jó támadóegység alapembereivé válhatnak idén.

nfl.com, Fotó: twitter.com, giants.com