Cam Newton Patriots

Hosszas várakozás után megnyugodhatnak a New England Patriots szurkolói ugyanis hajnalban kiderült, hogy nem a Jarrett Stidham, Brian Hoyer irányítópárossal vágnak neki az idei szezonnak hanem egy korábbi MVP áll majd fel a center mögé.

Hajnalban bejelentették, hogy egyéves szerződést kötöttek a Carolina Panthers korábbi 1/1-es irányítójával Cam Newton-al. Maximum 7.5 millió dollárt kereshet az idei szezonban de a hírek szerint a szerződését főként az ösztönzők határozzák meg. Tehát minél jobban játszik annál többet keres.

Newton a pályafutása során zsinórban háromszor megnyerte az NFC Déli csoportját és Super Bowl-ba vezette a csapatot. 28.709 yardot, 182 touchdownt passzolt 108 interception és 4.806 futott yard mellett. Háromszor került be a Pro Bowl, egyszer az All-Pro első keretébe és 2015-ben az alapszakasz legértékesebb játékosa volt.

Newton nehéz feladat előtt áll ugyanis Tom Brady örökébe lép így minimum rájátszás helyet várnak majd tőle. Minden más esetben kudarcnak tekintik majd az első szezonját.

Fotó: twitter.com