A korábban hajléktalan újonc 15.5 millió dolláros szerződést írt alá

A korábban hajléktalan újonc 15.5 millió dolláros szerződést írt alá

Pénteken bejelentették, hogy a San Francisco 49ers aláírt az idei elsőkörös védőjével. Javon Kinlaw négyéves 15.5 millió dolláros szerződést kötött a csapatával amely 8.8 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz.

A jelenleg 22 éves tehetség 11 évesen hajléktalanná vált majd több hét után egy omladozó ház alagsorába költöztek be ahol víz se volt. Miután beomlott a tetőszerkezet el kellett költöznie apjához aki többször is megverte. Ezután csak sodródott, kimaradt az iskolából, egész nap metrózott mert az legalább fűtött volt.

Egy edző, Will Muschamp segítségével a Jones College egyetemi előkészítőjébe került majd miután elvégezte a programot elvitte magával a Dél-Karolinai egyetemre. Itt talált végleg magára, fegyelmezett lett, edzett, elkezdett rendesen tanulni, igazán komolyan vette a futballt és az NCAA egyik legnagyobb tehetsége lett.

Az egyetemen eltöltött három szezonja alatt 93 tacklet, 10.5 sacket szerzett és tavaly bekerült az All-SEC első csapatába. A Draftnak TOP 20-as tehetségnek vágott neki, de egyesek a 10-be is esélyesnek tartották. A helyét viszonylag jól behatárolták ugyanis végül a 14. helyen kelt el.

twitter.com, Fotó: ninersnation.com, faceook.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .