Eli Manning Ole Miss

Újabb nagy elismerésben részesül Eli Manning, hiszen az egyeteme, az Ole Miss visszavonultatja a 10-es számot. Vélhetően a csapatunk is ezt fogja tenni a jövőben. A következőként kommentálták az Ole Miss-től az eseményt:

“Nem lehetünk ennél boldogabbak és izgatottabbak, hogy a helyére kerül Manning 10-es száma a visszavonultatott mezek közé. Ahogyan Chucky és Archie, úgy Eli is nagy hatással volt a futballprogramra. Az elhivatottsága megmutatta, hogy mit is jelent a a Rebels-hez tartozni és nemcsak mint játékost, hanem mint embert is ünnepelni fogjuk.”

Az Auburn ellen lesz szept. 19-én a 10-es mez visszavonultatása. A korábbi játékosunk is a megszokott szerény nyilatkozatot hozta:

“Nagyon sokkal tartozom az edzőimnek és a csapattársaimnak, akik mindent beleadtak amíg itt voltam Oxfordban. Különleges lesz látni ahogyan felhúzzák a mezszámom édesapám és Chucky Mullens száma mellé.”

Egy biztos, mi is várjunk már, hogy megkapja Eli a Ring of Honor tagságát és a Metlife Stadiumban virítson a 10-es szám is.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu