Giants Covid

Nem csitul a vírusügy a tengerentúlon és egyre több csapat háza tájáról kapunk olyan információkat, hogy több játékos is pozitív tesztet produkált.

Ezt sajnos az is elősegíti, hogy számos játékos fogott össze és egymással készülnek az előttük álló szezonra. Láttunk olyan videót is a héten, hogy Saquon Barkley Sam Darnolddal edzett. Most az NFLPA is arra kéri a játékosokat, hogy szüntessék be ezeket a gyakorlásokat, hiszen előfordulhat, hogy az esetleges megbetegedések (még akkor is, ha nem produkálnak semmilyen tünetet) a 2020-as esztendőt is veszélybe sodorhatják.

Pozitív lett Zeke Elliott tesztje, illetve Kareem Jackson is arról nyilatkozott, hogy elkapta a vírust. Rossz hírek ezek még akkor is, ha a papírforma alapján egy élsportoló szervezetét nem veszélyezteti különösebben. Az elmúlt hetekben egyre optimistább voltam, hogy egy teljes szezont élvezhetünk majd végig, most azonban úgy érzem, hogy nem jó irányba haladunk. Többször is bebizonyosodott már, hogy nem az USA-ban vannak a legélesebb kések a fiókban és hiába tűnik úgy, hogy kezd rendeződni Európa egészségügyi helyzete, a tengerentúlon nem sikerült ugyanezt elérni.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: giantswire.usatoday.com