Kareem Hunt

Kareem Hunt saját bevallása szerint nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy az NFL-ben szerepelhet és hogy a Cleveland Brows játékosa lehet. A running back pályafutása természetesen nem a teljesítménye hanem a pályán kívüli problémái került veszélybe.

Hunt-ot a 2017-es Draft harmadik körében választotta ki a Kansas City Chiefs és nagyon szépen kezdődött a pályafutása. A második szezonjában azonban nyilvánosságra került egy videó amelyen konkrétan kiütött egy nőt ami miatt azonnal megvált tőle a csapata.

A Browns-tól megkapta a második esélyét és ezzel mindenképpen élni szeretne a futó. A tavalyi szezonját még a korábbi balhéja miatt eltiltással kezdte, 8 mérkőzésen lépett pályára, 179 futott yardot, 2 futott touchdownt, 285 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t szerzett a Browns játékosaként.

Az offseasonban második körös tendert kapott a csapatától amivel 3.26 millió dollárt kereshet az idei szezonban. A futó viszont hosszútávon Clevelandben gondolkodik így reméli, hogy mihamarabb új szerződést írhat alá a csapatával. A pályán viszont bele kell húznia mert riválisa, Nick Chubb nagyon jól teljesített az első két szezonjában.

profootballrumors.com, Fotó: clutchpoints.com