Xavien Howard

Xavien Howard jelenleg a liga második legjobban fizetett cornerbackje de mostanság nem a pályafutása legjobb időszakát éli. A problémák ellenére viszont legalább annak örülhet, hogy nem fogja eltiltani az NFL.

Térdsérülése miatt csak 5 mérkőzésen tudott pályára lépni a tavalyi szezonban és minden megkoronázásaként decemberben családon belüli erőszak miatt le is tartóztatták. Utóbbi miatt viszont nem kell aggódnia mert ejtették a vádakat és a liga sem fogja eltiltani a védőt.

Howard Pro Bowl kerettag volt a 2018-as szezonban és az alapszakaszban a Dolphins védője szerezte a legtöbb interceptiont. Ezután ötéves, 76.5 millió dolláros hosszabbítást kapott amivel posztjának legjobban fizetett játékosa lett.

Az idei offseasonban viszont megelőzte Őt Darius Slay. Az Eagles miután megszerezte a Lions-tól hároméves, 50 millió dolláros hosszabbítást kötött vele.

Howard fel fog épülni a szezon kezdetére és megúszta az eltiltást is. Viszont már nincs garantált posztja mert a Dolphins az offseasonban megszerezte Byron Jones-t és a Draft első körében kiválasztotta Noah Igbinoghene-t.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: