Kap és BIll

Legalábbis a korábbi Super Bowl győztes vezetőedző, Brian Billick véleménye szerint. A HC 9 éven keresztül irányította a Baltimore Ravens csapatát és most lenyilatkozta, hogy meglátása szerint a New England Patriots és a Jacksonville Jaguars lenne tökéletes választás a visszatérni vágyó irányítónak.

Irányító szempontból teljesen érthető, hogy ezt a két csapatot mondta Billick ugyanis Kaepernick papíron itt tudná legkönnyebben megszerezni a kezdő posztot.

Tom Brady távozása után Foxboroughban majd két évtized után nincs meg a kezdőirányító és a Jarrett Stidham, Brian Hoyer páros azért finoman sem tűnik ütőképes duónak.

Jacksonville-ben pedig ugyancsak nem rendelkeznek ütős irányítósorral. Gardner Minshew nagy hype-ot váltott ki tavaly de azért mindenki tudja, hogy nem egy jövőbeli Hall of Famer kaliber. Tartaléka az a Mike Glennon aki már több csapatnál is megbukott és 7 szezon alatt összesen csak 22 mérkőzésen volt kezdő.

Ha Kaepernick visszatérhet a ligába akkor biztosan nem csak a padon akar ülni és nézni a csapattársait. A közelmúltbéli tüntetések fényében is rossz üzenete volna mindennek. Szóval ha visszatér akkor játsszon is mert az ellenkezője senkinek se lenne jó és ennél a két csapatnál tényleg reális esélye lenne pályára kerülni.

clutchpoints.com, Fotó: clutchpoints.com