Christian McCaffrey

Miután áprilisban hét védekező játékost draftoltak, számos elemző azt mondta, hogy a Panthers szép csendben az NFL egyik legjobb draftját hozta össze azáltal, hogy értékes játékosokat szereztek, hiányposztra igazoltak és minőségi playmaker-eket szereztek.

És most a Carolina holtszezonbeli lendülete tovább folytatódik júniusban.

Csütörtökön az NFL.com kilenc NFL olyan csapatot sorolt ​​fel, amelyekre szerintük a 2020-as szezonban érdemes közelebbről is figyelni – olyan csapatokat, amelyek nagyobb szurkolói bázist érdemelnek. Adam Schein ezt mondta a Carolina-val kapcsolatban:

“Rhule óriási igazolás volt. Nézd meg, mit csinált a Temple és a Baylor csapatánál. Monumentális dolgokat vitt véghez ezekben a programokban. Teddy alapos és pontos, jó vezető – és most lehetőséget kapott. Fejlődni fog a támadó koordinátor Joe Brady alatt, aki szintén óriási igazolás, Joe Burrow-t és az LSU offense-t egy másik sztratoszférába repítette. Tetszik Robby Anderson leigazolása, melynek eredményeként a Carolina versenytársat hozott DJ Moore és Curtis Samuel mellé, valamint Christian McCaffrey számára is nagyobb mozgásteret biztosítottak. Aztán a Carolina okosan csak a védelemre figyelt a drafton.”

Emellett szerdán az NFL.com a Panthers csapatával foglalkozott a State of the Franchise részében. Adam Rank ragyogóan írta le Teddy Bridgewater kilátásait, Joe Brady támadó rendszerét, a Carolina fiatal reménységeit a védelemben és Matt Rhule vezetői tapasztalatait.

Még csak június van és a Panthers a globális világjárvány miatt még mindig nem lépett az edzőpályára, de ez nem jelenti azt, hogy a szurkolók nem érezhetik magukat kissé optimistának. Playoff 2020-ban? Rájátszás? Nincs kizárva.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com