John Ross

John Ross III-t a 2017-es Draft első körének 9. helyén választotta ki a Cincinnati Bengals de eddig nem bizonyította, hogy megérte a magas kiválasztását. Az elkapó ötödik éves opcióját visszautasította a csapat így újonc szerződésének utolsó évében mindent bele adnia, hogy jó szerződést kapjon jövőre.

Ross megdöntötte Chris Johnson megdönthetetlennek hitt Combine rekordját miután 4.22 mp alatt futotta le a 40 yardot. Ez a teljesítmény tovább növelte a Draft értékét de a profik között eddig nem tudta kamatoztatni a sebességét.

Az elkapó tényleg hozhat egy kiugró szezont mert a pályafutása során egyre jobban teljesített. Újoncként sérülés miatt csak 3 mérkőzés jutott neki és egyetlen elkapás és yard nélkül zárta a szezont. Két éve 210, tavaly pedig 506 elkapott yarddal zárt.

Mondhatnánk, hogy látszik a fejlődés de ez azért nagyon kevés egy elsőkörös elkapótól. Persze azt nem lehet tudni, hogy hogyan teljesíthetett volna ha nem hátráltatják folyamatosan sérülések. Eddig összesen 24 mérkőzésen lépett pályára és mindössze 49 elkapása volt.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com