Cousins és Wentz

A Forbes magazin elkészített egy felmérést, hogy a mennyit kerestek a legjobban kereső sportolók az elmúlt 12 szezonban. A Top helyeken teniszező, futballista, kosárlabdázó és golfozó kapott helyet de azért már a Top 10-be is befért két amerikai futballista.

A legtöbbet Roger Federer kereste az elmúlt időszakban, a teniszklasszis 106.3 millió dollárral gazdagodott. A második helyen Cristiano Ronaldo áll de neki se kell szégyenkeznie, 105 millió dollárt keresett. A harmadik helyen Lionel Messi 104, a negyediken Neymar 95.5 és az ötödiken LeBron James 88.2 millió dollárral áll.

A két legjobban kereső amerikai futballista, biztosan nagy megdöbbenést okoz, irányítóposzton játszik. A Minnesota Vikings QB-ja Kirk Cousins a 9., a Philadelphia Eagles kezdőirányítója Carson Wentz a 10. helyet foglalja el. Előbbi 60.5, utóbbi 59.1 millió dollárt keresett.

A két irányítót ugyancsak irányítók követik. Jared Goff (Rams) a 15., Tom Brady (Buccaneers) 21. és Drew Brees (Saints) a 22. helyet foglalja el. A legtöbbet kereső nem irányító a Falcons elkapója Julio Jones (26.) míg a legtöbbet kereső védő ugyancsak a Falcons csapatánál játszó defensive tackle Grady Jarrett (37.).

A Forbes Top 100-as listája a mondatra kattintva érhető el!!!

forbes.com, eagleswire.usatoday.com