Kap és Hue

A Cleveland Browns korábbi bukott vezetőedzője, Hue Jackson könyvet ír amely a saját bevallása szerint tetszeni fog az embereknek és most kitért Colin Kaepernick-re is. A vezetőedző elmondása szerint 2017-ben szerződtetni akarta a csapat nélküli irányítót.

Jackson 2017-ben túl volt az első szezonján mint a Browns vezetőedzője és egyetlen győzelmet tudott felmutatni. Irányítóra volt szüksége a csapatnak, Kaepernick akkor vált munkanélkülivé és Jackson szerette volna szerződtetni a 49ers korábbi irányítóját.

A döntés azonban nem az Ő kezében volt és a Browns végül a Draft második körében kiválasztotta DeShone Kizer-t. Az első körben mondjuk elpasszolták Patrick Mahomes-t és Deshaun Watson-t is. A szezonban egyetlen győzelmet sem szereztek ami nem csak az irányítón múlt mert ezer sebből vérzett a csapat.

A jelenlegi helyzet miatt nem véletlen, hogy Jackson most állt elő ezzel a történettel. Igazából soha sem fog kiderülni, hogy valóban szerződtetni akarta-e Kap-et vagy ezzel egy kicsit be akart promótálni a könyvét.

Fotó: clutchpoints.com