Drew Brees

Amerikában jelenleg hatalmas felfordulás van George Floyd halála miatt és a New Orleans Saints jövőbeli Hall of Famer irányítója, Drew Brees is megszólalt az ügyben de utólag már biztosan azt gondolja, hogy bár ne tette volna.

Brees nem igazán volt együttérző és elmondta, hogy sohasem fog egyet érteni azokkal az emberekkel akik nem tisztelik az Amerikai zászlót és térdelnek a himnusz alatt. Jelen események tükrében ez igen rossz fényt vetett az irányítóra.

Nem csak Amerika szerte hanem a saját csapatán belül is nem tetszést váltott ki az irányító véleménye. Michael Thomas, Alvin Kamara, Cameron Jordan, Malcolm Jenkins és Emmanuel Sanders is kifejezte, hogy nem egyet az irányítójával. De ezen a véleményen volt Richard Sherman és Aaron Rodgers is. Sőt még a Los Angeles Lakers kiválósága, LeBron James sem hagyta szó nélkül Brees mondatát.

Brees természetesen hamar rájött (még ha valószínűleg így is gondolja), hogy ezt posztolni nem volt a legjobb ötlet és elnézést kért mindenkitől. A megbánás ellenére viszont biztosan nem lesz népszerű a színesbőrű szurkolók körében.

twitter.com, Fotó: clutchpoints.com