LJ Collins

A Seattle Seahawks a tavalyi Draft első körének végén L. J. Collier defensive endet választotta de a védő történelmien gyenge újonc szezont produkált. Az elsőkörös játékosokat mindig kiemelt övezi így még szembetűnőbb a fiatal védő bukása.

A jelenleg 24 éves védőt sérülések hátráltatták de így is pályára tudott lépni 11 mérkőzésen. 152 védelmi snapet töltött pályán és az egész szezonjában csak 3 tacklet tudott bemutatni. Ennyi az eddigi összteljesítménye ugyanis a statisztikai adatlapja ezen kívül teljesen üres.

Collier lehet minden idők legrosszabb újonc szezonját hozta de ez nem tépázta meg az önbizalmát. Biztos benne, hogy amikor visszatér a futball bebizonyítja, hogy mit is ér valójában. Ráadásul itt nem állt meg, azt mondta, hogy Ő a legjobb és idén megmutatja, hogy milyen elképesztően jó játékos.

A védő magabiztos lehet a magas kiválasztása miatt de a tavalyi teljesítménye után inkább aggódnia kellene. Emellett a egyetemi ligában sem volt valami kiemelkedő, 4 év alatt mindössze 82 tacklet és 14.5 sacket tudott összehozni.

twitter.com, Fotó: fieldgulls.com