George Kittle

George Kittle most lép újonc szerződésének utolsó évébe és a profik között mutatott eddigi teljesítménye után biztosra vehető, hogy a liga legjobban fizetett tight endje lesz. Ennek bekövetkezése azonban még messze van mert a hírek szerint nem haladnak jól a tárgyalások a San Francisco 49ers vezetőségével.

Ennek oka, hogy Kittle képviselői nem “csak” egy Top tight end szerződést akarnak hanem egy olyat amely versenyzik egy Top elkapó vagy bal oldali offensive tackle szerződéssel. A posztok közti Top fizetések között azonban hatalmas különbség van.

Tight endként a Cleveland Browns idén szerződtetett játékosa Austin Hooper keres a legjobban. Négyéves, 42 millió dolláros szerződést írt alá 23 milliós garantált tartalommal. Laremy Tunsil is idén lett a legjobban fizetett bal oldali tackle, hároméves 66 millió dolláros szerződést kötött a Houston Texans-al (50 milliós garantált összeggel). Az elkapó között az Atlanta Falcons wide receivere Julio Jones vezet a hároméves 66 milliós szerződésével amely 64 millió dollár garantált összeget tartalmaz.

A San Francisco general managere John Lynch korábban elmondta, hogy Kittle még sokáig a 49ers játékosa lesz. Most kiderült, hogy ennek megvalósulásához mélyen zsebbe kell nyúlni a 49ers-nél.

twitter.com, Fotó: nbcsports.com