Deandre Hopkins

DeAndre Hopkins azóta tartozik a liga legjobb elkapói közé amióta először pályára lépett az NFL-ben de, hogy Ő lenne a liga legjobbja az már nem biztos. Természetesen Hopkins meg van győződve az ellenkezőjéről amit az irányítókkal magyaráz.

Az teljesen biztos, hogy az elit elkapók közül Hopkins-nak volt a legnehezebb sora ha a neki passzoló irányítók névsorát tekintjük. Matt Schaub, Case Keenum, Ryan Fitzpatrick, Ryan Mallett, Brian Hoyer, T. J. Yates, Brandon Weeden, Brock Osweiler, Tom Savage, Deshaun Watson és A. J. McCarron lépett pályára Texans irányítóként azóta, hogy Hopkins bekerült a profi ligába.

A listát végignézve kimondhatjuk, hogy nem az elit passzolt Hopkins-nak. Deshaun Watson-al rendeződött a poszt de azért jelenleg költői túlzás azt állítani, hogy a Texans fiatal irányítója elit irányító lenne. Emellett Watson megjelenése nem javított Hopkins számain.

Hopkins elmondta, hogy mennyire imádja Mike Thomas-t és folyamatosan beszélnek egymással de a riválisa is tudja, hogy milyen statisztikái lennének ha Drew Brees dobált volna neki. Hasonló a helyzet Julio Jones-al akinek Matt Ryan passzolt a pályafutása során.

Hopkins elmondása szerint a riválisai szerencsések, hogy ilyen irányítók passzait kaphatják el. Az elkapó emellett elmondta, hogy nem keres kifogásokat és továbbra is teszi a dolgát. Ez igaz de biztosan zavarja a dolog mert máskülönben nem született volna meg ez a nyilatkozat.

Fotó: sports.yahoo.com, instagram.com