Tristan Wirfs

Tristan Wirfs, a Bucs idei első körös választottja nem örvendhet túl gondtalan gyermekkornak. Édesapjával semmilyen kapcsolata nincs, édesanyja egyedül nevelte. 5 éves koráig egy lakókocsi parkban éltek a nagymama alkalmatosságában. Amikor aztán egy 4 szobás lakásba tudtak költözni, nem tellett bútorra. A lakókocsi parkból elhozott matracokon aludtak.

Tristan sokszor látta anyját a számlák miatt sírni, miközben fiának megpróbált minden sporteszközt előteremteni, ami a különböző sportágak edzéseihez kellett. De azt hiszem elmondható, hogy egy megtérülő befektetés volt, amihez nyilván kellett a fiatal Wirfs küzdeni tudása is.

Édesanyja mai napig nem tudja elképzelni milyen is lesz az, amikor a hatszoros győztes Tom Brady védőjeként láthatja majd fiát. Ha elhisszük amit mond – és miért ne tennénk- biztosan sírni fog. Wirfs minden bizonnyal a Bucs támadófalának jobb oldalán az első perctől kezdő lesz. Kulcsszerep hárul majd rá az idősödő Brady testi épségének megóvásában.

Ha már Brady! Egyre többet hallani, hogy a 12-es azért távozott New England-ből, mert megromlott a viszonya koordinátorával, Josh McDaniels-szel. Egyre nagyobb beleszólást követelt a játék szervezésébe és hívásába, ami arrafelé főben járó bűnnek számít. Így hát Tom egy olyan csapatot keresett, ahol ezeket a hajlamokat minél inkább kiélheti. Tampában a jelek szerint lesz erre módja?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com