A Houston Texans defensive endje, J.J. Watt az egyik interjújában lenyilatkozta, hogy egyáltalán nem aggódik az új szerződése miatt. A védő elmondása szerint jelenleg erre semmi szükség sincs illetve ez egy rossz irányt jelentene a meglátása szerint.

Watt pár éve a legjobb védőjátékosok közé tartozott, ha nem egyenesen Ő volt a legjobb, de az utolsó évei nem a legjobban sikerültek. Ebben pedig a sérüléseknek volt kulcsszerepük ugyanis az elmúlt négy szezonban három komolyabb sérülést is elszenvedett.

A jelenlegi szerződéséből még két év hátravan és összesen 33 milliót foglal el a fizetési sapkából. A korábban rekordszerződést jelentő kontraktussal, az utolsó két év átlagát tekintve, viszont csak a liga 9. legjobban fizetett védője.

Emellett fontos részlet, hogy a hátralevő két szezon egyetlen cent halott összeget sem tartalmaz. Így egy újabb sérülés esetén egyetlen cent halott összeg nélkül meg tudnak válni tőle. 15.5 milliót szabadíthatnának fel az idei, 17.5 millió dollárt a jövő évi fizetési sapkából. Emiatt viszont azért félnivalója.

Bleacherreport.com, fotó: bleacherreport.com