Ronald Jones csillaga leáldozóban?

Ronald Jones csillaga leáldozóban?

Ha őszinték akarunk lenni, akkor soha nem is ragyogott fenn az a csillag RoJo esetében. Tom Brady érkezésével még melegebb a pite. A Pats volt irányítója az elmúlt két évben 159 passz kísérletet küldött az oldalvonal mellé érkező running back-jének, James White-nak. Na most RoJo-ról tudjuk, hogy nem ez a mesterség az ő erőssége. Ő inkább lenne az a “kézbe a labdát, azt előre” futó.

Az érkező Ke’Shawn Vaughn azonban pont a tampai James White-nak látszik így első elemzésre. Ráadásul a másik draftolt running back, Raymond Calais is ugyanez a kaliber. Többen mondják róla, hogy a Cardinals volt futójának, David Johnson-nak a kisebb, de gyorsabb változata lehet.

Az új játékstílus, amit Tom Brady képvisel, nevezetesen a labdától való gyors szabadulás, igényli a running back-ek az előbb említett módon való kihasználását. A Tristan Wirfs-szel megerősített fal, talán tud is annyit tartani, hogy ezekre Brady képes legyen. De akkor így adódik a kérdés. Mire fogjuk használni a két éve második körben draftolt Ronald Jones-t?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .