Persze ezzel lehet vitatkozni mert mondjuk Jamarcus Russell 1/1-es melléfogásként is méltóan pályázik a címre de a pályára lépések számával egyértelműen Paxton Lynch vezet. A Denver Broncos elsőkörös választottja a pályafutása során csak 5 mérkőzésen lépett pályára amely 1970 óta a legkevesebb egy elsőkörös irányítótól.

Peyton Manning visszavonulása és Brock Osweiler távozása után kezdőirányító nélkül maradt a Broncos és Lynch volt John Elway első próbálkozása, hogy megoldja a QB problémát. A Lynch pick finoman szólva sem volt sikeres sőt még a hetedik körös Trevor Siemian-t sem tudta megverni.

Lynch két szezont töltött el a Broncos csapatánál és összesen csak 5 mérkőzésen kapott szerepet. 128 passzából 79 volt sikeres, 792 yardot, 4 touchdownt passzolt és 4 alkalommal eladta a labdát.

A harmadik szezonja kezdetére először Case Keenum tartaléka lett majd még Chad Kelly is elé került a depth charton így szeptember elején megváltak tőle. Tavaly lehetőséget kapott a Seattle Seahawks-nál de a végső keretszűkítés során megváltak tőle. Utána a Pittsburgh Steelers gyakorlócsapatába majd Mason Rudolph sérülése után az aktív keret tagja lett.

Fotó: nflhu