Devonta Freeman inkább kihagyja a szezont ha nem kap megfelelő szerződést

Devonta Freeman inkább kihagyja a szezont ha nem kap megfelelő szerződést

Devonta Freeman hat szezon után kikerült a szabadügynökpiacra de eddig nem kapott olyan ajánlatot amely elnyerte volna a tetszését. A hírek szerint a running back egyáltalán nem izgul a jövője miatt sőt ha nem kap számára megfelelő szerződést akkor inkább kihagyja az egész idei szezont.

Eddig a Seattle Seahawks volt a legnagyobb érdeklődő akiktől a hírek szerint egyéves, 4 millió dolláros ajánlatot kapott. Ezt visszautasított és a csapat később egy hasonló szerződéssel megszerezte Carlos Hyde-ot.

Freeman 2017-ben ötéves, 41.25 millió dolláros szerződést kötött ami évente átlagosan 8.25 millió dollárt jelentett. Így némiképp érthető, hogy miért volt elégedetlen a Seahawks által ajánlott szerződéssel azonban az utolsó szezonokban mutatott teljesítményével nem szolgált rá erre.

Három éve még 865 yardot és 7 touchdownt futott viszont az elmúlt két szezonja nem sikerült jól. Két éve sérülés miatt csak 2 mérkőzésen tudott pályára lépni és tavaly gyenge teljesítménnyel tért vissza. 656 yardot és 2 TD-t futott ami futásonként átlagosan 3.6 yardot jelent.

Az igények magasak de az elmúlt évek alapján egy keveset engedni kellene mert tényleg ki fogja ülni az egész szezont.

Fotó: instagram.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .