Kiderült, hogy Russell Wilson-nak nincs ellenére, hogy a Seattle Seahawks leszerződtesse Antonio Brown-t. A kezdőirányító szívesen a csapatánál látná a problémás elkapót és ha csak a játékát nézzük akkor teljes mértékben érthető, hogy miért szeretne egy ilyen célpontot.

Wilson a szabadügynökpiacról idén két célpontot kapott, a veterán tight end Greg Olsen és a korábbi elsőkörös Phillip Dorsett személyében. Jelen pillanatban egyikre sem mondható el, hogy valami brutális erősítést jelentene.

Brown viszont alaposan megkönnyíthetné az irányítója dolgát persze ha a csapat vezetői is osztják a véleményét mert az elkapó mindent megtett, hogy eltemesse a karrierjét. A 2018-as szezon utolsó napján Brown még elit elkapónak számított viszont viszont 9 hónappal később teljesen eltemette magát.

A szezon vége után jött a Pittsburghi cirkusz majd miután elcserélték a Raiders-el sok egyéb mellett meg akarta ütni Mike Mayock general managert. Utána feljelentették nemi erőszak miatt majd saját maga mutatta be a feleségével folytatott balhéit.

Személyes véleményem szerint azok után amit a tavalyi évben tett nem lehet visszatérése az NFL de majd kiderül, hogy mi lesz vele.

Fotó: twitter.com, clutchpoints.com