Mahomes Hunt

Vitán felül áll, hogy Patrick Mahomes kiválasztása a Kansas City Chiefs történetének egyik legjobb döntése volt. Az irányító három szezonon keresztül volt a csapat játékosa (az elsőt szinte végigülte tartalékként) de már rendelkezik egy MVP címmel és egy Super Bowl gyűrűvel így a vezetőség szeretné sokáig a csapat keretében látni.

Mahomes idén lép újonc szerződésének utolsó szezonjába és mivel lehívták az elsőkörös játékosokra érvényes ötödik éves opciót így jövőre még biztosan a csapat játékosa lesz. 2022 elején viszont kikerülhet a piacra amit értelemszerűen nem szeretne látni a vezetőség.

A Chiefs elnöke és ügyvezetője, Clark Hunt egy rádióinterjúban elárulta, hogy értelemszerűen nem akarják látni irányítójukat kilépni a szabadügynökpiacra és idén nyáron megkezdődnek a tárgyalások Mahomes szerződésének meghosszabbításáról.

Azt mindenki tudja, hogy a Chiefs-nek jó mélyen bele kell majd nyúlnia a pénztárcába, ha meg akarják tartani Mahomes-t. Már tavaly is arról cikkeztek, hogy Mahomes lehet az első 200 millió dolláros ami lehet, hogy távol van az igazságtól de az biztos, hogy az aláíráskor Ő lesz a liga történetének legjobban fizetett játékosa.

nfl.com, Fotó: twitter.com