Clowney, Newton

A szabadügynökpiac már majdnem két hónapja megnyitott de azért még mindig vannak minőségi játékosok akik csapat nélkül állnak. Egy listán összeállították a piacon elérhető legjobb játékosokat akik a mai napig nem találtak csapatot maguknak.

Cam Newton, irányító

A korábbi alapszakasz MVP-től megvált a csapata de nincs egyszerű helyzetben mert a tavalyi sérülését nehézkes kivizsgálni a járvány miatt. Előbb utóbb el fog kelni csak nagy kérdés jelent, hogy milyen szerződést kaphat jelenleg.

Jadeveon Clowney, defensive end/linebacker

A korábbi 1/1-es védőt tavaly elcserélte a Houston Texans de a Seattle Seahawks-nél eltöltött szezonjában finoman szólva sem a legmagasabb szinten játszott. Másfelől TOP fizetést akar ami tovább nehezíti a csapatkeresést.

Larry Warford, guard

A New Orleans Saints meglepetésre vált meg a támadófalembertől aki komoly erősítést jelenthet az új csapatának. Még mindig csak 28 éves bár az igaz, hogy tavaly meggyűlt baja a passzjáték támogatásánál viszont meglepő lenne ha sokáig csapat nélkül maradna.

Logan Ryan, cornerback

A Tennessee Titans cornerbackje igazából egész pályafutása legjobb szezonját futotta de miután kikerült a piacra senkit sem érdekelt a védő. Ennek fő oka pedig a fizetési igényében keresendő ugyanis évi minimum 10 millió dolláros szerződést akar magának.

Everson Griffen, defensive end

A védő negyedik körös választottból az élvonalba küzdötte fel magát és annak ellenére, hogy egy évtizeden keresztül a Minnesota Vikings játékosa volt önként elhagyta a csapatát. A hírek szerint a Seahawks játékosa lehet vagy menekülésként visszatérhet a Vikings-hoz.

Devonta Freeman, running back

A running back 2015-ben és 2016-ban is átlépte az 1.000 yardot de az utolsó két szezonja finoman szólva sem sikerült jól. Két éve sérülés miatt csak 2 mérkőzés jutott neki viszont tavaly 14 mérkőzésen is pályára lépett de csak 656 futott yardot szerzett.

Eric Reid, safety

A safety tavaly bebizonyította a Carolina Panthers játékosaként, hogy még mindig jó teljesítményre képes. Ehhez képest meglepő, hogy ilyen sok időt kell eltöltenie a piacon. Egyelőre még érdeklődő csapatot sem emlegetnek vele kapcsolatban így többek véleménye szerint vissza fog térni a Panthers-hez.

Delanie Walker, tight end

A tight end már 14 szezont lenyomott az NFL-ben így a legjobb időszakát már maga mögött tudja és az utolsó két szezonban a legnagyobb problémát a sérülései jelentették. Előtte viszont zsinórban 4 szezonon keresztül 800 elkapott yard felett zárt így értékes erősítés lehet ha megússza sérülés nélkül.

clutchpoints.com, Fotó: clutchpoints.com