Avery Williamson

Még természetesen közel sem véglegesek a csapatok keretei és a szezon kezdetéig sok korábbi kezdő lesz munkanélküli. Az egyik ilyen cut jelölt a New York Jets linebackere Avery Williamson is aki sérülés miatt kihagyta az egész tavalyi szezont.

A védőt eredetileg a 2014-es Draft ötödik körében választotta ki a Tennessee Titans csapata és 2018-ban csatlakozott a Jets-hez. Hároméves, 22.5 millió dolláros szerződést kötött a csapatával így idén lép szerződésének utolsó évébe.

A jelenleg 28 éves védő 8.5 millió dollárt foglal el az idei fizetési sapkából és elküldésével 6.5 millió dollárt spórolnának vele. Az egyetlen eddigi Jets-es szezonjában nem játszott rosszul, 116 tacklet, 3 sacket, 1 interceptiont szerzett és 6 passzt védekezett le.

Tavaly a második előszezon mérkőzésen megsérült a térde és másnap bejelentették, hogy elszakadt a keresztszalag a térdében és véget és a szezonja. Viszont távollétében a szezon egyik “üdítő” játékosává vált mert mindig posztolt egy képet, hogy a távollétében is teljes felszerelésben tölti a mindennapokat.

Williamson a metrón szórakoztatja a többieket
Williamson bevásárolt
Vagy csak teljes szerelésben buzdítja a csapatát a TV előtt

twitter.com, overthecap.com, Fotó: thejetpress.com, totalsports.com, twitter.com, kentuckysportsradio.com