Wilson Browns

A hírek szerint a Cleveland Browns vezetősége két éve nagyon meg akarta szerezni a Seattle Seahawks irányítóját Russell Wilson-t. A 2018-as Drafton az első helyen választott a Browns de a picket beáldozták volna a Seahawks Super Bowl győztes irányítójáért.

A Browns végül Baker Mayfield-et választotta ki az első helyen de érdekes, hogy mi lehetett volna, ha rábólintanak a cserérére. 2018-ban a Wilson az egyetlen szezonjából jött amikor nem jutottak playoffba, akkoriban több kezdőjétől is megvált a Seahawks így nem volt annyira halott ötlet, hogy bepróbálkoztak vele.

Azóta Wilson már a liga legjobban fizetett játékosává vált miután tavaly négyéves, 140 millió dolláros szerződést írt alá és az elmúlt két szezonban playoff résztvevő volt a Seahawks-al. Ezzel ellentéteben a tavalyi nagy beruházások ellenére Browns-tól nagyon messze maradt a playoff részvétel.

Wilson biztosan nagyon boldog amiatt, hogy a vezetők visszautasították az ajánlatot, a Browns szurkolók viszont biztosan jobban örültek volna neki mint Mayfield-nek.

cbssports.com, Fotó: