Tua Dolphins

Tua Tagovailoa érkezését örömmel fogadták a szurkolók és nagy szükség is volt a fiatal irányítóra ugyanis a Miami Dolphins QB-jai nem voltak túlságosan sikeresek az utóbbi évtizedekben. Egészen pontosan ebben az évszázadban még nem volt olyan Dolphins QB aki bekerült volna a Pro Bowl keretbe. Ezzel pedig egyedüliek az egész mezőnyben.

Persze azért nem is draftoltak olyan sok irányítót de Dan Marino 1999-es visszavonulás óta csak keresik a franchise irányítójukat. Ryan Tannehill kiválasztásakor úgy tűnt, hogy megtalálták de végül Ő is csak máshol lett igazán sikeres.

Tannehill mára már egy 118 millió dolláros szerződéssel és egy Pro Bowl kerettagsággal rendelkezik. Ehhez azonban el kellett hagynia Miami-t és a Tennessee Titans-hez kellett kerülnie. Tua-tól így sokat várnak és nem is sajnálták rá a magas Draft picket.

A Dolphins vezetősége a porhintés ellenére végig az Alabama irányítóját akarta. A kiválasztásában állítólag nagy szerepe volt Tua edzésvideójának amit a Draft előtti hetekben készített. Az, hogy mikor fog először kezdeni az NFL-ben az már jó kérdés mert a Dolphins keretében ott van Ryan Fitzpatrick és Josh Rosen is.

instagram.com, Fotó: dolphinsnation.com