Az NFL péntek hajnalban nyilvánosságra hozta az idei csapat sorsolását így már tudjuk, hogy mikor és milyen mérkőzéseket rendeznek majd. Így lesz pár érdekes összecsapás amelyen egy játékos különböző okok miatt bosszút állhat az egyik ellenfelén.

Myles Garrett vs. Pittsburgh Steelers

A tavalyi alapszakasz egyik legemlékezetesebb jelenete volt amikor Myles Garrett az ellenfél sisakjával püfölte a Pittsburgh Steelers tartalékirányítóját Mason Rudolph-ot. Az első Browns-Steelers összecsapásra október 18.-án kerül sor de Garrett-nek valószínűleg nem Rudolph-ot hanem Ben Roethlisbrger-t kell majd levadásznia.

Carson Wentz vs. Seattle Seahawks

November 30.-án az Eagles a Seahawks-al mérkőzik és Carson Wentz négy évet várt az első playoff mérkőzésére de nem jutott neki sok idő. Super Bowl győztesként vágott neki az első playoff mérkőzésének de belenézett Jadeveon Clowney sisakjába és 4 passz után véget ért a mérkőzése.

Odell Beckham Jr. vs. New York Giants

Beckham Jr.-t a Giants tavaly elküldte Clevelandbe ami miatt kicsit zabos volt az elkapó. Véleménye szerint “meghalni” küldték a Browns-hoz de december 20.-án bosszút állhat régi csapatán. Papíron erősebb csapata van így minden adott, hogy győzelemmel távozzon a MetLife Stadiumból.

Melvin Gordon vs. Los Angeles Chargers

Gordon tavaly Top szerződést akart és miután nem kapta meg sztrájkolni kezdett de Austin Ekeler jól teljesített így a kezdeti kihagyás után pályafutása leggyengébb szezonját futotta. A Broncos-al kétéves szerződést kötött és november 22.-én megmutathatja korábbi csapatának, hogy meg kellett volna fizetni.

Los Angeles Chargers vs. Tom Brady

A Chargers vezetősége az idei offseasonban nagyon komolyan gondolta, hogy Philip Rivers utóda Tom Brady lesz Los Angelesben de a hatszoros Super Bowl győztes QB a Tampa Bay Buccaneers hívását fogadta el. Végül a Draft első körében Justin Herbert-el vigasztalódtak és október 4.-én megmutatják Brady-nek, hogy jobban járt volna a Chargers-el.

nfl.com, Fotó: nfl.com, bleacherreport.com, clutchpoints.com