Tegnap sokan Deshaun Watson Twitter bejegyzésével foglalkoztak a tengerentúlon miszerint az irányító elmondása szerint a Chicago Bears vezetői nem is beszéltek vele a 2017-es Draft előtt. Ez azért vált érdekessé mert a Bears feltradelt egy helyet, hogy a második helyen kiválassza Mitchell Trubisky-t aki viszont nem jött be és az ötödik éves opcióját sem hívták le.

Miután a Bears felmozgott a Texans később Deshaun Watson-t, a Chiefs pedig Patrick Mahomes-t választotta ki. Mindkét választás sokkal jobban bejött és valószínűleg az irányító most vissza akart vágni az elpasszolásáért.

A tweet után előkerestek Draft előtt videókat és hamar kiderült, hogy Rich Eisen Showban, egy Draft előtti interjúban elárulta, hogy megkereste Őt a Bears.

Ráadásul a Chicago Tribune akkoriban beszámolt róla, hogy a Scouting Combine ideje alatt megkeresték Watson-t, a Pro Day-en pedig Ryan Pace general manager és a csapat akkori vezetőedzője John Fox kereste meg a fiatal irányítót.

Lehet csak simán feledékeny a Texans irányítója mert sok értelme nem volt, hogy beszólt egy csapatnak amelyik elpasszolta Őt.

nfl.com, Fotó: twitter.com