Nem mindennapi balhéba keveredett Earl Thomas a Baltimore Ravens safetyje. Történt ugyanis, hogy a védőnek szórakozni támadt kedve, és nem a feleségével, így testvérével elindultak mulatni egyet és a védő felesége rájuk tört egy pisztollyal.

Az eset még április 13.-án este történt amikor Thomas és testvére valami kitalált ürüggyel távoztak otthonról. A feleségét érdekelte, hogy vajon hova megy a férje így belépett a snapchat fiókjába és megtalálta, hogy a védő finoman szólva, más nők társaságát élvezi.

Nem is kellett neki több, két barátnője és egy fegyver társaságában hűtlen férje után eredt akire éppen hancúrozás közben törték rá az ajtót. Nina Thomas a fegyverrel Thomas homlokára célzott de a védőnek sikerült elvenni a fegyvert.

A hírek szerint tár már nem volt a fegyverben de egy golyó még maradt a csőben így igazán feszült pillanatokat élt át Thomas. Hogy pontosan mikor tudta elvenni a fegyvert arról megoszlanak a hírek, más jelentések szerint a ház előtt kergetőztek, Thomas természetesen félpucéran és ekkor hívták rá a rendőrséget.

Earl és Nina 2016-ban házasodott össze és három gyermekük született. Az eset után letartóztatták Thomas feleségét. Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen jogi következményekkel jár majd az eset illetve azt sem tudni, hogy mit fog kapni Thomas a Ravens-től és a ligától.

tmz.com, Fotó: tmz.com