DeShoen Kizer

Igazából az már nem hír, hogy befuccsolt egy irányító akit a Cleveland Browns választott ki a Draft valamelyik körében. Az új áldozat DeShone Kizer akitől tegnap vált meg az Oakland Raiders csapata. Rövid pályafutása során a Fosztogatók már a harmadik profi csapata volt.

Kizer-t a 2017-es Draft második körében választotta ki a Browns, újonc szezonjában 15 mérkőzésen lépett pályára, 2.894 yardot, 11 touchdownt passzolt de 22 alkalommal eladta a labdát. A szezon után elcserélték a Green Bay Packers-el, Damarious Randall safetyt kapták cserébe és megcserélték a negyedik és ötödik körös választásaikat.

Aaron Rodgers sérülései miatt 3 mérkőzésen pályára léphetett a Packers mezében, 187 yardot passzolt és kétszer eladta a labdát. A tavalyi szezon előtt megváltak tőle és a Raiders szerződtette de egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára.

Mindennek ellenére önbizalomból nincs híján. Még amikor a Packers játékosa volt lenyilatkozta, hogy Super Bowl MVP-ként látja magát. Ez a célja, és az hajtja, hogy elérje. Hát ezt ideje lesz elfelejteni és lassan azt is, hogy NFL játékos lesz.

Fotó: theatletic.co.uk