Quincy Enunwa

A New York Jets rendelkezik egy Quincy Enunwa nevű elkapóval aki roppant tehetséges és nagy elkapó lehetne a profik között ha egészséges tudna maradni. Tegnap bejelentették, hogy nyaksérülése miatt tartalék/PUP listára került az elkapó de egyes hírek szerint nem is fog pályára lépni az idei szezonban.

Enunwa-t a 2014-es Draft hatodik körében választotta ki a Jets és a harmadik szezonjában 857 elkapott yardig jutott és 4 touchdownig jutott. Nyaksérülés miatt kihagyta a 2017-es szezont de a visszatérése után elégedettek voltak a 2018-as szezonbéli teljesítményével így hosszabbítottak vele.

Négyéves, 36 millió dolláros szerződést kötöttek vele 2018 decemberében de a tavalyi szezonban csak 1 mérkőzésen tudott pályára lépni, ismételten nyaksérülés miatt. A folyamatosan visszatérő sérülés miatt sajnos sok jóra nem számíthat a jövőben.

Idén nem fognak megválni tőle mert 7.8 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de a korábbi kifizetések miatt 11.4 millió dollár halott összeget képeznének. Ha a szezon után válnak meg tőle akkor jövőre 6, két év múlva 9.6 millió dollárt szabadítanának fel.

twitter.com, espn.com