LeVeon Bell

Nem túlzás azt állítani, hogy Le’Veon Bell első New York Jets-es szezonja nem alakulhatott volna rosszabbul. A running back 15 mérkőzésen lépett pályára, 245 alkalommal megkapta a labdát de csak 789 futott yardot hozott össze ami futásonként csak 3.2 yardos átlagot jelent.

A helyzetét nem könnyíti meg, hogy Adam Gase vezetőedzőnek már a tavalyi offseasonban is problémái voltak vele. Főként a játékos viselkedését kifogásolta. Ettől függetlenül idén még biztosan a csapat játékosa lesz mert a szerződése miatt csak 2021-ben tudnak megszabadulni tőle.

Bell-t még három évig köti szerződés a Jets-hez, a következő szezonokban 15.4, 13.5 és 15 millió dollárt foglal el. Ha idén küldenék el akkor 17 millió dollár halott összeget képeznének azaz többet mint amennyit jelenleg elfoglal. A következő két szezonban viszont csak 4 és 2 millió dollár halott összeg maradna utána.

Persze azért a tavalyi gyenge teljesítményéhez hozzá kell tenni, hogy az előtte játszó támadófal finoman szólva sem volt világverő és még sérülésekkel is bajlódtak. Emellett maga Bell sem tudta egészségesen végigjátszani a szezont.

profootballrumors.com, Fotó: bleacherreport.com