Pats QB

Tom Brady távozása óta mindenki azt találgatja, hogy ki lesz a New England Patriots következő irányítója. Sok szakértő a Draftról várta a hatszoros Super Bowl győztes utódát és Jordan Love-ot tippelték az első körre de végül kitradeltek az első körből.

Sőt nem csak az első körben hanem egyáltalán nem választottak irányítót a Drafton. A Draft után a csapat nélkül maradt játékosok közül két irányítót azonban szerződtettek, Brian Lewerke és J’Mar Smith személyében.

Így jelenleg a Pats-nek két olyan játékosa van aki már pályára lépett az NFL-ben és két draftolatlan újonca. Jarrett Stidham-et a tavalyi Draft negyedik körében választotta ki a Pats. Az előszezonban jól teljesített viszont tétmérkőzésen még nem sokat láttunk belőle.

Brian Hoyer a pályafutása során már harmadik alkalommal csatlakozott a Pats-hez. 23 alapszakasz mérkőzésen játszott, 51 passzából 335 yardot, 1 touchdownt szerzett és 1 alkalommal eladta a labdát. A 11 éves pályafutása során 10.272 yardot, 52 touchdownt passzolt és 34 alkalommal adta el a labdát.

J’Mar Smith a Louisiana Tech-ről érkezett. 5 évet töltött el az egyetemen, 1280 passzkísérletéből 9.523 yardot és 51 touchdownt szerzett de 21 alkalommal eladta a labdát. Brian Lewerke a Michigan State játékosa volt, 1.249 passzkísérletből 8.293 yardot, 47 TD-t passzolt de még Smith-nél is több alkalommal, 32-szer adta el a labdát. Viszont az igaz, hogy nem a legerősebb fal mögött játszott mert 58 alkalommal sackelték.

Jelen állas szerint a 4 irányító közül fog kikerülni a Pats jövőbeli kezdő QB-ja. Persze a piacról még szerződtethetnek valakit. Andy Dalton ma kikerült de Cam Newton még elérhető. Bill Belichick-et ismerve viszont simán nekimegy Stigham-el a szezonnak és Hoyer lesz a tartalék.

instagram.com, Fotó: twitter.com, nbcsports.com