Trent Williams

Trent Williams majd egy hete a San Francisco 49ers játékosa de új csapatánál a hosszútávú szerződésért harcol. Az offensive tackle a Washington Redskins-től nem kapta meg a kívánt szerződést így kiülte az egész tavalyi szezont.

Múlt hét szombaton a Draft közben a Redskins-nek sikerült megszabadulni a játékosától, ellenértékként egy idei ötödik és egy jövő évi harmadik körös Draft cetlit kaptak. A 49ers vezetősége azonban egyből közölte az új játékosával, hogy akkor fog új szerződést kapni amikor kiérdemli azt.

A jelek szerint Williams ezt elfogadta és türelmesen vár az új szerződésére. Tavaly elmondta, hogy posztjának legjobban fizetett játékosa akar lenni ami idén jóval többet jelent mint egy évvel ezelőtt. A Houston Texans időközben hároméves, 66 millió dolláros szerződét kötött Laremy Tunsil-el így most már az évi 22 millió dollárt célozhatja meg.

A csere után a Vikings megpróbálta megfúrni a cserét mert a vezetők állítása szerint a Minnesota-i csapat jobb csomagot ajánlott a támadófalemberért. Ezt azonban később cáfolták és a Vikings a második körben Ezra Cleveland-el vigasztalódott.

Bárhogyan is volt Williams-nek biztosan a 49ers tetszhetett jobban és nem csak azért mert Super Bowl-t játszottak februárban. Új állomáshelyén újra együtt dolgozhat Kyle Shanahan vezetőedzővel aki 4 éven keresztül offensive koordinátora volt a fővárosban is.

profootballrumors.com, Fotó: clutchpoints.com