Cam Newton

A Carolina Panthers korábbi alapszakasz MVP-je csapat nélkül maradt és a jelek szerint egyhamar nem fogja megtalálni a következő állomáshelyét. Cam Newton elmondása szerint kezdő akar lenni az idei szezonban azonban nem igazán maradt olyan csapat amelyiknek ne lenne meg a stabil kezdője vagy egy erős jelöltje a kezdő posztra.

Az elmúlt hetekben a Los Angeles Chargers-t jósolták Newton következő csapatának azonban az első körben kiválasztották Justin Herbert-et. Tyrod Taylor is a csapat rosterén van így kevés esély van rá, hogy Newton-t akarnák szerződtetni.

Ott van még a Jacksonville Jaguars akik ugyan csak a Draft késői körében választottak irányítót de korábban kiálltak Gardner Minshew mellett. Emellett jelenleg 18 millió dollár szabad hellyel rendelkeznek az idei szezonban amiből még levonódik az újoncok fizetése is. Persze ha el tudják cseréni Yannick Ngakoue-t akkor 17.7 millió dollár helyhez jutnának.

Jelenleg megjósolhatatlan, hogy hol fogja folytatni a 30 éves irányító és lehet, hogy csak akkor fog csapatot találni ha valamelyik irányítóval probléma lesz vagy megsérül. Vagy előlép Bill Belichick a semmiből és elviszi Newton-t.

nfl.com, Fotó: nbcsports.com