Derrick Brown

Brown az elmúlt négy évben az Auburn csapatában játszott, ahol a dfensive tackle 170 szerelést, 13.0 sack-et és 33.5 yardveszteséges tackle-t ért el. Senior-ként Brown All-America kitüntetésekkel gazdagodott és döntőbe jutott az Outland, a Nagurski és a Bednarik díjak versenyében.

Most, mielőtt Brown elindul Carolina-ba, ismerkedj meg a legújabb Panther-rel.

A helyes példa mutatása

Amikor Brown beköltözik Charlotte-ba, nem egyedül fog jönni. A 16 hónapos fia, Kai is csatlakozik hozzá.

Brown junior szezonjának befejezése után ő és barátnője, Tayla Main egy kisfiút üdvözölhetett a családban és Kai azóta is motiválja Brown-t. Annak ellenére, hogy a 2019-es drafton is első körös lehetett volna, a defensive tackle úgy döntött, hogy visszatér az Auburn-ba a senior évére – és ennek Kai volt az oka.

Brown azt mondta, tudja, hogy eljön majd az idő, amikor Kai-t arra fogja buzdítani, hogy megszerezze a diplomáját, tehát az volt a legjobb döntés, hogy visszatér és befejezi az iskolát azelőtt, hogy elhagyja Auburn-t.

Mi a következő lépés?

Az, hogy Brown mit fog kezdeni a végzettségével, még mindig nem dőlt el.

2019 decemberében Brown befejezte az Auburn Raymond J. Harbert Üzleti Főiskoláját, de ez nem jelenti azt, hogy elindul a marketing világába, miután visszavonult.

Brown számos különféle terület iránt érdeklődik, de egy dolog mindig ugyanaz maradt: többször idézték, amikor azt mondta, hogy elhatározta, nem csupán sportoló lesz.

Brown politikai jártassága és az aktuális események naprakész követése néhány becenevet szerzett neki az Auburn csapatában, mint például a “Baby Barack” vagy a “Channel 5, Reporting Live”.

Született vezető

Lehet, hogy még nem döntött, de a politikai karrier megfelelő folytatás lehet Brown számára, tekintve, hogy egyszer már volt elnök.

Az Auburn csapatánál senior éve alatt az egyetem Student Athlete Advisory Committee elnöke volt, amelynek az volt a feladata, hogy a hallgatóknak a szabályok és irányelvek kapcsán hangot adjanak. Brown emellett tagja volt a SEC Student-Athlete Leadership Council-nak is, ami egy nagyobb testület és évente találkozik a konferencia biztosával, hogy megvitassa a SEC és az NCAA szabályait.

Brown emellett a Jason Witten College Man of the Year díjának döntőse is volt kétszer egymás után, amelyet évente egy olyan egyetemi játékos kap, aki “kivételes bátorságot, becsületességet és sportszerűséget mutat mind a pályán, mind a pályán kívül.”

Könnyű belátni, hogy Brown vezér a pályán, de ugyanolyan vezér az osztályban és a közösségben is.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com